Gridbot kereskedés

Fedezze fel a kripto eszközök előnyét kereskedő robotokkal

A Blokklánc az a technológia, ahol nincs a bankoknak központi és egyeduralkodó monopóliuma!

A kripto térhódítása

A kripto térhódítása

Mára a kriptokriptotőzsdék forradalmát éljük.  Mióta berobbant a köztudatba a kripto, egyre többen megértették a működését és az előnyeit, ezért használják is nagyon sokan. Elértük addig, hogy jelenleg több kereskedelmi platformon is elérhetők a cserék. A kripto piac jóval volatilisebb (nagyobbak az ármozgások), mint a hagyományos értéktőzsdén. Ezt az árfolyamingadozást lehet robotkereskeddéssel a hasznunkra fordítani.

Miért?

Miért éri meg kriptoba fektetni?

A válasz kézenfekvő

Bárki utána járhat a neten az alábbiaknak!

Tételezzünk fel 1 millio forint befektetést.

Jelenlegi helyzetben a magyar bankok 1 éves lekötés esetén jó esetben 4-5% (40-50 ezer forint) kamatot adnak. Még ezt a csekély nyereségét is alaposan megnyirbálják a  közterhek, mint a kamatadó (15%), illetve szocho (13%). Arról nem beszélve, hogy havi szinten 1-2 ezer forintos számlavezetési díjat is számolnak a magyar bankok. Igen a magyar bankok, mert a világon szinte sehol sincs ilyen. A külföldi bankok örülnek, ha hozzájuk viszed a pénzed. Majd megkeresik a maguk részét, mikor hitel formában kiadják.

Köztudott, hogy amit mi betettünk , azt a bank kiadja másnak kölcsön formájában. Hazánkban ezt 1 éves futamidő esetén átlag 15-25% kamatra teszik. A bankok így működnek. Ez nem titok. Csak egy élhető országban a betéti és hitel kamatláb közt nincs ekkora szakadék.

Az, hogy ezek fényében ez mennyire értékálló(inflációkövető) befektetés, azt mindenki döntse el maga….

Támogatott coinok

Ez csak néhány a több száz közül

Stabil, megbízható tőzsdék

Több tőzsdén is futtatunk robotokat, mert változó, hogy melyiken milyen coin kereskedhető és milyen páron.

 :
 :
 :
22357

Portfolio

30

Éves hozam

17

Ügyfél